• Home
 • Behandelingen
 • Merken
 • Prijslijst
 • Over ons
 • Blog
 • Vacatures
 • Contact
 • Haarmerken

  Onze hoogwaardige haarmerken

  Bij Hair Made werken we uitsluitend met kwalitatief hoogstaande merken. De hoogwaardige productlijnen van de merken Mr. Smith, Davines, Redken Shades EQ Color en Depot zijn met zorg en aandacht uitgezocht en bevatten geen irriterende stoffen. Deze verzorgingsproducten zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten, waardoor hoofdhuid- en haarproblemen verholpen én voorkomen worden.

   

   
  Toegewijd aan stijl, inhoud en eenvoud: Stijl boven alles, inhoud van ingrediënten en eenvoud door design.
  Compositie foto

  Mr. Smith

  Al vanaf de opening van Hair Made, werken wij met de exclusieve haarverzorgingslijn van Mr. Smith. De pure en hoogwaardige ingrediënten van deze verzorgingsproducten komen van Australische bodem en zijn met zorg samengesteld. Daarbij komt dat alle producten van Mr. Smith PETA gecertificeerd zijn. Dit houdt in dat de hoogwaardige producten geen sulfaten, siliconen en parabenen bevatten. Vanzelfsprekend worden de producten ook niet op dieren getest.

  Stijl, inhoud én eenvoud

  De pijlers van Mr. Smith zijn stijl, inhoud én eenvoud. Met Mr. Smith kies jij voor een luxeproduct vol botanische en essentiële oliën die het haar hydrateren en voeden. Tegelijkertijd zorgt deze mix voor soepel vallend haar. En dit zonder zijn natuurlijke glans te verliezen. Elk verzorgingsproduct van Mr. Smith is wetenschappelijk ontworpen en getest om deze prestaties te leveren. 

  Mr. Smith zelf ervaren? Kom gerust langs in onze salon of maak meteen een afspraak op een moment dat het jou uitkomt. 

  Plan jouw afspraak!

   
  Welkom in de wereld van Davines! Een wereld waarin duurzame, natuurlijke en kwalitatieve haarproducten centraal staan.
  Compositie foto

  Davines

  Vooruitstrevend en duurzaam; dát is Davines. De focus van dit Italiaanse merk is om met een enorme diversiteit aan producten in te spelen op de specifieke behoeften van jouw haar of hoofdhuid. En dit alles op basis van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. Daarbij komt dat er 100% duurzame energie wordt gebruikt voor de ontwikkeling van de Davines producten.

  Mask kleuringen van Davines

  Voor de beste én mooiste kleuringen, werken bij Hair Made met de Mask kleuringen van Davines. Dit is een innovatief permanent kleursysteem op crèmebasis met een technologie die ongekend is binnen de schoonheidsindustrie. Deze hoogwaardige producten resulteren in een superieure, uniforme kleurpenetratie in de haarstructuur, extra glans, een sterk verzorgend effect én een uitstekende houdbaarheid van de kleur.

  Kwaliteitsproducten die op een wetenschappelijke manier zijn samengesteld

  De kwaliteitsproducten van Davines worden gecreëerd op basis van wetenschappelijk samengestelde formules. Hierbij worden uitsluitend natuurlijke producten gebruikt. De ingrediënten die in deze producten verwerkt zijn, zijn voor een groot deel biologisch afbreekbaar. Duurzamer kan niet!

  Duurzame producten in een modern jasje

  De verpakkingen van de hoogstaande haarproducten van Davines zijn stuk voor stuk van recyclebaar materiaal gemaakt. Zo draag jij gegarandeerd bij aan een betere wereld. Voor zowel de verpakking als de producten zelf, haalt Davines inspiratie uit verschillende culturen. Vanzelfsprekend spelen Italiaanse aspecten hierin een belangrijke rol.

  Davines: Voor ieder wat wils

  De haarexperts van Hair Made werken graag met het merk Davines. Waarom? Omdat we hiermee een enorme diversiteit aan kwaliteitsproducten in handen hebben. Hiermee bieden we voor ieder wat wils. Van de beste stylingproducten tot voedzame items die haar- en hoofdhuidproblemen doen verdwijnen; met Davines bieden we jou een op maat gemaakte treatment.

  Meer weten over de producten van Davines? Loop gerust eens binnen bij ons in de salon of maak meteen een afspraak op een moment dat het jou uitkomt!

  Plan jouw afspraak!

   
  Maak kennis met het hoogwaardige kleurenpalet van Redken Shades EQ Color. Hiermee bieden we jou een ruime keuze van meer dan 50 kleuren!
  Compositie foto

  Redken Shades EQ Color

  Bij Hair Made kleuren we op een zo natuurlijk mogelijke manier. Dit realiseren wij met het hoogwaardige kleurenpalet van Redken Shades EQ Color. Hiermee bieden we jou een ruime keuze van meer dan 50 kleuren! 

  Geen opvallende uitgroei meer

  Het grote voordeel van Redken Shades EQ Color is dat het een demi-permanente haarkleuring betreft. Dit betekent dat de kleur langzaam vervaagt en je dus geen opvallende uitgroei krijgt. Heb jij zin in een nieuwe haarkleur, maar niet in een drastische verandering? Dan is Redken Shades EQ Color perfect voor jou!

  Op maat gemengd

  Met de producten van Redken Shades EQ Color hebben wij de mogelijkheid de perfecte kleur voor jou samen te stellen. Alle kleurnuances worden door onze haarstylisten speciaal op maat gemengd. De producten zijn geschikt voor alle haarkleuren en haartypen en worden vaak gecombineerd met andere kleurbehandelingen. Dit om mooie kleurnuances aan te brengen.

  Gezond, glanzend én gehydrateerd haar

  Met de hoogwaardige producten van Redken Shades EQ Color biedt Hair Made jou een 100% ammoniakvrije formule die de haarschubben niet beschadigen. Daarbij komt dat dit de meest veelzijdige haarkleuringen zijn die resulteren in gezond, glanzend en gehydrateerd haar. Hiermee streven wij naar de beste kwaliteit haarkleuring voor jou. 

  Meer weten over het kleurenpalet van Redken Shaded EQ Color waar onze haarstylisten mee werken? Loop gerust eens binnen in onze salon of maak meteen een afspraak op een moment dat het jou uitkomt! 

  Plan jouw afspraak!

   
  Met het hoogwaardige merk Depot focussen wij ons op de hedendaagse man die goed én verzorgd voor de dag wil komen.
  Compositie foto

  Depot

  Bij Hair Made hebben we ook voor mannen de beste haarverzorgingsproducten in huis. Zo bieden wij een ruim assortiment hoogwaardige stylingproducten van het merk Depot. Het merk Depot focust zich op de hedendaagse man die goed en verzorgd voor de dag wil komen.

  Behoefte, kwaliteit en stijl

  Bij Depot begrijpen ze dat mannen niet alleen op zoek zijn naar functionele producten, maar ook naar een ervaring die voldoet aan hun behoefte aan kwaliteit en stijl. Daarom is het assortiment van dit hoogwaardige merk met veel zorg en aandacht samengesteld.

  Exclusieve Italiaanse geuren

  De haarverzorgingsproducten staan bekend om hun exclusieve Italiaanse geuren en zijn ontworpen met oog voor detail. Ze bevatten hoogwaardige ingrediënten die zorgen voor optimale prestaties. Bij Hair Made ligt de focus vooral op de stylingproducten van Depot die wonderen doen tijdens het stylen van zowel mannen als vrouwen. 

  Meer weten over de verzorgingsproducten van Depot waar onze haarstylisten mee werken? Loop gerust eens binnen in onze salon of maak meteen een afspraak op een moment dat het jou uitkomt! 

  Plan jouw afspraak!

  Boek nu jouw online afspraak

  Boek direct een afspraak op het
  moment dat het jou uitkomt!

  Plan jouw afspraak