• Home
 • Behandelingen
 • Merken
 • Prijslijst
 • Over ons
 • Blog
 • Vacatures
 • Contact
 • Color

  It’s not just a hair color, it’s a state of mind

  Perfect color​

  Geen haarkleur is hetzelfde. En dat is maar goed ook! Bij Hair Made zijn we dol op kleuren, maar wel op een zo natuurlijk mogelijke manier graag! Hiervoor gebruiken wij het kleurenpalet van Davines en Redken Shades. 

  Met een ruime keuze uit schitterende kleurnuances die speciaal op maat zijn gemengd, bieden we jouw gegarandeerd de perfecte kleurbehandeling. Mini color, highlights of balayages; onze hairstylisten adviseren een kleurbehandeling die aansluit op jouw wensen én haar(conditie). En dit alles met een prachtige en passende haarkleur die jou nóg meer laat stralen als resultaat!

  Behandelplan op maat

  Stap 1. Kwaliteitscontrole

  Voordat we aan de slag gaan, kijken we goed naar de kwaliteit van jouw haar. Dit vormt de basis voor een mooie, optimale en intense kleuring. We controleren of jouw lokken in de juiste conditie zijn om direct te kleuren. Het kan zijn dat we jouw haar extra moeten beschermen tegen de kleuring of achteraf moeten herstellen. Door vooraf extra aandacht te besteden aan (de kwaliteit van) jouw haar, weten wij zeker wat er nodig is om het beoogde resultaat te behalen. 

  Stap 2. Kleur bepalen

  Vervolgens kijken we samen welke haarkleur aansluit bij jouw huidskleur en kapsel. Vanzelfsprekend nemen we jouw wensen hierin mee. Onze haarexperts streven altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit en vinden het belangrijk dat jouw haarkleur je nóg meer laat stralen dan je nu al doet. Onze stylisten denken graag met je mee; ook hier kun je zorg, aandacht en een persoonlijk advies verwachten. Met de nieuwste technieken én kleurtrends in hun achterhoofd, stellen onze experts een op maat gemaakt behandelplan voor je op. Vanzelfsprekend informeren ze jou hier vooraf over. Zo weet jij precies wat er gaat gebeuren en kun je optimaal genieten van de behandeling. 

  Stap 3. Finishing touch

  Bij Hair Made willen we jouw gekleurde lokken zo lang mogelijk in topconditie houden. Om dit te realiseren, behandelen we het gekleurde haar na. Zie het als een extra boost, waardoor je langer plezier hebt van de kleuring. Ben jij toe aan een nieuwe haarkleur, maar heb je geen idee wat bij je past? Onze experts adviseren je graag! Loop gerust eens binnen in onze salon of maak direct een afspraak!

  Plan jouw afspraak!

  Boek nu jouw online afspraak

  Maak direct een afspraak op het
  moment dat het jou uitkomt!

  Plan jouw afspraak