top of page

TEAM HAIR MADE

Bij Hair Made werken uitsluitend professionals met passie voor het vak. Vakidioten die van niets anders gelukkiger worden dan jou in de watten leggen. We vinden het belangrijk dat je je

bij ons op je gemak voelt en zetten nét dat stapje extra voor je. Wij zijn pas tevreden als jij met een big smile én een flinke dosis zelfvertrouwen huiswaarts gaat.

MARLEEN

Marleen.gif

Marleen is hét gezicht achter Hair Made. Als jong meisje droomde ze er al van om kapster te worden. Dat is dus gelukt. En hoe! Ze is een echte vakidioot. Haar vaste klanten noemen haar ook wel een haartovenaar! Ze is perfectionistisch, eigenwijs en dol op krullen.  
 
Marleen vindt het belangrijk zich te blijven ontwikkelen en volgt continu opleidingen. Zo blijft ze tevens op de hoogte van de nieuwste technieken. Al meerdere keren is Marleen voor diverse trainingen naar kapperswalhalla Londen gevlogen. Daarnaast heeft Marleen backstage meegewerkt aan verschillende toonaangevende modeshows.  
 
De hoogtepunten in haar carrière waren de twee nominaties van de Dutch Coiffure Awards, dé belangrijkste kapperswedstrijd van Nederland. Maar dat is nog niet alles! Naast het kappersvak beheerst Marleen ook een specialisatie in visagie. Ze voorziet je graag van advies op maat en geeft je in een handomdraai de uitstraling die bij jou past. Benieuwd wat Marleen voor jou kan betekenen? Plan hieronder direct een afspraak met haar in!

EVIE

Evie is onze top stylist en heeft één doel; jouw nóg mooier maken dan je al bent! Deze creabea is al-tijd vrolijk, vliegt door de zaak en staat bekend om haar roze wangetjes. Evie is verliefd op het kappersvak en staat te popelen om jou te mogen ontvangen in haar kappersstoel.

Let op: Haar enthousiasme werkt aanstekelijk.  
 

Haar specialiteiten zijn onder andere kleuringen met een natuurlijke twist, al vindt ze het ook maar wat leuk om jou uit te dagen en wat anders te proberen! Voor de afwisseling heeft ze ook graag een man in haar stoel om hem te voorzien van een passende coupe.

 

Evie is opgeleid tot MR Smith master stylist, waardoor zij alle ins en outs weet over de producten van dit merk.

 

Nieuwsgierig naar haar plan van aanpak met betrekking tot jouw haar? 

Maak dan snel een afspraak!  
 

Evie.gif

MAUD

2021_07_26_HAIRMADE_MARINAWOLLRABEFOTOGRAFIE-19 kopiëren_edited.jpg

Als klein meisje was Maud al bezig met haar en make-up. Dat ze binnen Hair Made de kans krijgt om van haar passie haar beroep te maken, is een droom die uitkomt. Haar doel? Iedere klant gelukkig en met een goed gevoel naar huis laten gaan. Haar kappershart maakt een sprongetje van geluk als ze weer een klant heeft blij gemaakt met haar mooie creaties.

Maud is dol op gezelligheid en met een leuk en kleinschalig team én onze fijne klanten om haar heen, is elke dag weer een feestje! Maud gaat geen uitdagende kleuring uit de weg, van een hoogblonde highlight kleur tot een mooie natuurlijke balayage. Zij vindt het het allerleukste om bij iedere klant een passende kleur te creëren.

Om zichzelf constant te verbeteren is Maud daarnaast nog volop in training, zowel bij de merken waarmee wij werken als bij interne trainingsessies.

 

Ben jij toe aan een nieuwe look? Of kunnen jouw lokken wel een opfrisbeurt gebruiken? Neem dan binnenkort plaats in de stoel van Maud. Je zult verstelt staan van het resultaat! Waar wacht je nog op?

BRITT

Onze kapster in opleiding. Deze sociale duizendpoot staat te popelen om het kappersvak in de vingers te krijgen. Aan haar doorzettingsvermogen én kwaliteiten zal het niet liggen! Na haar opleiding tot Allround Schoonheidsspecialiste, koos ze zonder enige twijfel voor de B Academy, dé Hair Academy. Geen verkeerde keuze als je het ons vraagt!

 

De passie van Britt is mensen nóg mooier maken dan ze al zijn en ze met flink wat zelfvertrouwen weer huiswaarts laten gaan. Britt is ervan overtuigd binnen ons gezellige en proffesionele team veel te leren. Vanzelfsprekend bieden wij haar hier alle ruimte voor. Haar dagelijkse geluksmoment? Een drukke dag die op rolletjes loopt en waarop zij bezig kan zijn met een vak waar  zij blij van wordt.

 

Wij zijn ervan overtuigd dat Britt geknipt is voor het kappersvak en zijn blij dat we dit jonge talent aan ons team hebben toegevoegd.

IMG_0689_edited.jpg
bottom of page