top of page

SUMMER MUSTHAVES
6x de beste onderhoudstips voor je lokken!

27 Juni 2022

Een heerlijke strandvakantie is goed voor een mens, maar niet voor je haren. Daarom hebben de specialisten van Hair Made wat fijne tips voor je verzameld. Voor het gemak rijken we je de beste verzorgingsproducten op een presenteerblaadje aan. Zo overleeft jouw bos de (warmte van de) zon en het zout van de zee. Lees je mee?

Tip 1. Redder in nood

De Leave In van Mr. Smith vind je standaard in onze (strand)tas en nemen wij overal mee naartoe. Deze redder in nood breng je makkelijk én snel aan; ook op droge lokken. Deze dagcrème voor je haar geeft jouw coupe een boost én beschermt je bos tegen de zon.

IMG_1200.JPG
IMG_2677.jpg

Tip 2. Masker op je bol
 

Wij begrijpen dat je graag een verfrissende duik in het zwembad neemt, maar chloor is niet best voor (de conditie van) je haar. Was daarom altijd je haar als je coupe in aanraking is geweest met chloor. Wees extra lief voor je lokken door ze, zowel voor als na een bezoek aan het zwembad, een flinke oppepper te geven. De Chronicles maskers van Davines zijn in handig reisformaat verkrijgbaar en beschikbaar voor verschillende soorten haartypes, dus voor ieder wat wils!

Tip 3. Houd je hoofd koel

De zon op je huid is heerlijk! Maar zodra deze te lang op je bolletje schijnt, worden jouw mooie blonde lokken ongevraagd een stuk warmer (en vaak geler) van kleur. En dat moeten we niet hebben! Om dit te voorkomen heeft Mr. Smith het Blond Masker in het leven geroepen. Hiermee houd je letterlijk en figuurlijk je hoofd koel. Dit masker voorziet jouw goudblonde lokken van een koel tintje, waardoor een gele coupe voorkomen wordt. Ideaal! Toch op zoek naar iets voor de langere termijn? Laat tussen je Highlight behandelingen door je kleur opfrissen met een Redken toner bij ons in de salon.

IMG_1197.JPG
IMG_2676.jpg

Tip 4. Uitspoelen die hap

Het is heel verleidelijk om tijdens een heerlijke strandvakantie iedere dag je haar te wassen. Toch raden wij je aan dit niet te doen. Natuurlijk moet chloor of zeezout linearecta uit je haar gespoeld worden, maar iedere dag een shampoo in je haar heeft absoluut zijn nadelen. En áls je je lokken wilt wassen, dan raden wij SU-lijn van Davines aan. De lijn bestaande uit een shampoo, leave-in en masker speciaal voor haar wat veel met zon, chloor en zeezout in aanraking komt, de vakantie must-have!

Tip 5. Nonchalante updo

Is je haar wat aan de vettige kant? Draag het dan lekker in een nonchalante updo en verberg een vette aanzet met een hoedje of een leuke haarband. Niemand die er ook maar iets van merkt!

Klik hier voor een video ter inspiratie

Tip 6. Mini's

Geen zin om jouw grote shampoofles mee te slepen in je overvolle koffer? Van zowel Davines als Mr. Smith zijn er verschillende mini varianten beschikbaar. Zo kan toch met gemak dat extra paar schoenen mee ;)

 

Wil jij weten welke producten het beste aansluiten op de conditie van jouw haar? Onze haarexperts helpen je graag verder en voorzien je van vrijblijvend advies op maat! Geniet van de zomer en tot snel in onze salon.

bottom of page