top of page

OVER HAIR MADE

In een karakteristiek pandje in de oude binnenstad van IJsselstein zit Hair Made verscholen, onze unieke salon waar persoonlijk aandacht met stip op één staat. Een plek waar je even de boel de boel kunt laten en waar je volledig jezelf kan en mag zijn. Ons kleinschalige team van getrainde haarexperts zitten bomvol passie en zullen jou met open armen ontvangen om je vervolgens haarfijn in de watten te leggen.

HAIRMADE-KristelvanDijk-30.jpg
Over Hair Made

Huiskamergevoel
Wij vinden het belangrijk dat je je bij ons op je gemakt voelt. En je, zodra je één stap over de drempel zet, meteen dat huiskamergevoel ervaart. Dat gevoel zit ‘m niet alleen in wat wij doen en de manier waarop wij werken. Nee, dat zit ‘m juist in de kleinste details. De inrichting van onze salon, de producten die we gebruiken, het stukje Tony Chocolonely dat je bij je overheerlijke koffie of theetje krijgt voorgeschoteld en die o zo belangrijke persoonlijke aandacht.

Persoonlijke aandacht
Kwaliteit, professionaliteit én persoonlijkheid; dat is waar wij voor staan en waar wij continu naar streven! Wij zetten nét dat stapje extra voor je en zijn pas tevreden als jij met een big smile én een flinke dosis zelfvertrouwen huiswaarts gaat. En omdat we vinden dat jij het allerbeste verdient, zullen wij ook altijd open en eerlijk zijn. En je niet alleen informeren en inspireren, maar zeker ook adviseren. Want alleen dan komen we samen tot het beste eindresultaat. En dát is waar het uiteindelijk om gaat!


Een ware beleving
Wij kijken niet alleen naar je haar, maar hebben ook aandacht voor jou en jouw uiterlijk. We kijken wat bij jou past en voorzien je van een deskundig advies voor hét perfecte behandelplan. Vervolgens voeren we alles tot in de puntjes uit. Vanzelfsprekend houden we hierbij jouw wensen in ons achterhoofd. Een bezoek aan Hair Made is meer dan zomaar een kappersbeurt; het is een ware beleving. Wij doen er dan ook alles aan om onze klanten die unieke ervaring te bieden. Elke dag weer! Kom je snel een keer langs in onze salon? We kunnen niet wachten en kijken ernaar uit!

HAIRMADE Pand.jpg
bottom of page