top of page

MERKEN & PRODUCTEN

Hair Made werkt met hoogwaardige productlijnen, met zorgvuldigheid uitgezocht: Oway & Mr. Smith.

Wij vinden het belangrijk dat de merken waarmee wij werken geen irriterende stoffen bevatten.

Door producten te gebruiken die gebaseerd zijn op natuurlijke ingrediënten worden 

hoofdhuid- en haarproblemen verholpen en voorkomen. De geuren van de producten zal je dan ook herkennen vanuit de natuur. Daarnaast is ook de belasting voor het milieu minder, zijn de verpakkingen beter afbreekbaar, wordt er niet op dieren getest en worden minder chemische stoffen weggespoeld.

mr. smith.jpg

'' TOEGEWIJD AAN STIJL, INHOUD EN EENVOUD: STIJL BOVEN ALLES, INHOUD VAN INGREDIËNTEN EN EENVOUD DOOR DESIGN''

 

Mr.Smith's missie is om uitzonderlijke Australische haarverzorgingsproducten te maken, zorgvuldig samengesteld uit een selectie van Australische botanische en essentiële oliën. Het innovatieve gebruik van klak, cacao en tarwe proteïne gecombineerd met mandarijn, jasmijnolie en roosgeranium heeft geleid tot een productassortiment dat prestatiegericht werkt op het haar met enkel hoogwaardige ingrediënten.

 

Onderscheiden door een verfijnde luxe, is elk product wetenschappelijk ontworpen en getest om deze prestaties te leveren. Hydraterend, lichtgewicht en organisch voedend. De Mr. Smith-collectie geeft maximale resultaten, terwijl de natuurlijke soepelheid, luchtigheid en glans van het haar behouden blijft.

 

Mr. Smith is van mening dat wat we weglaten, net zo belangrijk is als wat we erin doen. Daarom zijn we vastbesloten om producten te maken die geen sulfaten of parabenen bevatten; nog nooit op dieren hebben getest en waarom al onze producten PETA-gecertificeerd zijn.

Mr. Smith zelf ervaren?
Maak een afspraak of kom eens langs in de salon voor advies.

Davines_logo_black.png

" WELKOM IN DE WERELD VAN DAVINES! EEN WERELD WAARIN DUURZAME, NATUURLIJKE EN KWALITATIEVE HAARPRODUCTEN CENTRAAL STAAN." 

 

Vooruitstrevend en duurzaam; dát is Davines. De focus van dit Italiaanse merk is om met een enorme diversiteit aan producten in te spelen op de specifieke behoeften van jouw haar of hoofdhuid. En dit alles op basis van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. Daarbij komt dat er 100% duurzame energie wordt gebruikt voor de ontwikkeling van de Davines producten.

 

Kwaliteitsproducten die op een wetenschappelijke manier zijn samengesteld

De kwaliteitsproducten van Davines worden gecreëerd op basis van wetenschappelijk samengestelde formules. Hierbij worden uitsluitend natuurlijke producten gebruikt. De ingrediënten die in deze producten verwerkt zijn, zijn voor een groot deel biologisch afbreekbaar. Duurzamer kan niet!

 

Duurzame producten in een modern jasje

De verpakkingen van de hoogstaande haarproducten van Davines zijn stuk voor stuk van recyclebaar materiaal gemaakt. Zo draag jij gegarandeerd bij aan een betere wereld. Voor zowel de verpakking als de producten zelf, haalt Davines inspiratie uit verschillende culturen. Vanzelfsprekend spelen Italiaanse aspecten hierin een belangrijke rol.

 

Davines: Voor ieder wat wils

De haarexperts van Hair Made werken graag met het merk Davines. Waarom? Omdat we hiermee een enorme diversiteit aan

kwaliteitsproducten in handen hebben. Hiermee bieden we voor ieder wat wils. Van de beste stylingproducten tot voedzame items die haar- en hoofdhuidproblemen doen verdwijnen; met Davines bieden we jou een op maat gemaakte treatment.

Davines zelf ervaren?
Maak een afspraak of kom eens langs in de salon voor advies.

famiglia-essential-mista-abbondanza.jpg
bottom of page