top of page

"Invest in your hair, it is the crown you never take off"

COLOR

DE PERFECTE COLOR

'' Geen haarkleur is hetzelfde.'' Bij Hair Made vinden wij het belangrijk dat de kleur er zo  natuurlijk mogelijk uitziet. Dit verzorgen wij met het kleurenpalet van Oway. Er is een keuze uit meer dan 90 verschillenden intense en schitterende kleurnuances speciaal op maat gemengd.

 

Hcolor

Het eerste voedende ammoniavrije kleursysteem met biodynamische en biologische oliën.

Hcolor is een revolutie in de professionele salonkleurbehandelingen. De kleurbehandeling wordt een geurige en prettig ontspannen moment; goed voor je haar, terwijl het je look verandert.

 

Hnectar

Verfraaiende kleurnectar zonder ammonia, alcohol en parfum.

Van het zuiverste ingrediënt in de natuur tot de zuiverste kleuring in de salon.

Een zeer delicate en uiterst vriendelijke formule voor zowel haar als huid, die overgevoeligheidsrisico's minimaliseert. Een haarkleuring die het haar herstructureert, de textuur verbetert en de helderheid versterkt en de haarvezel gelijktijdig aanzienlijk herstelt vanaf het eerste gebruik.

DE BEHANDELING

Allereerst kijken we voordat we gaan kleuren naar de haarkwaliteit. Is het haar in de juiste conditie om op te werken of moeten we het haar voorbehandelen om het beoogde resultaat te behalen? Een goede haarkwaliteit is namelijk de basis bij een mooie haarkleur, dit zorgt ervoor dat de kleur zo optimaal mogelijk is.

 

Daarna kijken we naar de gewenste haarkleur. Past dit bij de huidskleur en het kapsel en, zo ja, wat is ervoor nodig om dit vervolgens te bereiken? Wij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en kleurtrends en maken een op maat gemaakt behandelplan.

 

Na de kleuring wordt het haar nabehandeld om er voor te zorgen dat het in de juiste conditie blijft, zodat er een langere periode plezier is van de kleuring.

Benieuwd naar onze diensten en wat wij voor uw haar kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op of maak een afspraak!

HAIRMADE-KristelvanDijk-134_edited.jpg
bottom of page